KLAR TIL OPTAGELSE

Vi tilbyder professionelle optagelser i hele Skandinavien og på alle formater. Seiforskellige priseksempler her.

Vi har mange års erfaring i mediebranchen, med produktion af både reklame, kort-og spillefilm, TV, Web- og videoproduktion og vi løser næsten alle slags medieopgaver for dig eller dit firma. Du får professionel kvalitet til fornuftige priser og aftalt tid og vi er gerne med i hele processen, fra udvikling af ide - til færdigt produkt og alt derimellem. til færdigt produkt og alt derimellem.ihjælper f.eks. også gerne med booking af din TV- eller biografreklame.

MANGE MULIGHEDER

Vi redigerer og leverer alle typer af medieformater til både web, streaming, TV og biograf. Har du ældre optagelser liggende, eller har du selv produceret og fotograferet nyt materiale som du ønsker at anvende, så kan vi f.eks. hjælpe med den videre bearbejdning og færdiggørelse.

Vi kan konvertere ældre materiale til nye formater eller platforme, som f.eks. Youtube eller Facebook og vi kan være behjælpelig med både oversættelse, undertekstning eller versionering af dit program til de mest gængse sprog. Vi samarbejder med dygtige og rutinerede professionelle speakere bl.a. fra www.speakeren.dk så får du en film, der fanger din seer, hvor stemmen, intonation, hastighed osv. tilpasses dine ønsker.

DRONEOPTAGELSER

Hos os kan du få fuldt certificerede droneoptagelser i opløsning op til 4K - enten som en del af din produktion hos os, eller på timebasis.

ANIMATION

For bedst muligt at fremme dit budskab kan det nogle gange være mere effektivt med tegnede eller animerede illustrationer i din produktion - fremfor alm. optagelser. Det kan endda også være en billigere løsning i visse tilfælde og vi samarbejder med en række dygtige animatorer og grafikere, der gerne løser den opgave.

DCP-MASTERING

Hvis du skal have din produktion op på det store lærred, så tilbyder vi DCP-mastering af dit materiale til konkurrencedygtige priser. Det sikrer at kvaliteten bliver bedst mulig ved biografvisningen og DCP'en kan evt. suppleres med undertekster, hvis det er relevant.

EVENT

Vi er også gerne med når store og vigtige begivenheder skal fejres. At få lavet optagelser af hele, eller dele af dit arrangement bevarer effektivt mindet for eftertiden og levende billeder er meget velegnede til at gengive stemningen og til at genopleve indtryk fra en stor dag.

SALG & VEJLEDNING

Har du behov for råd og vejledning til selv at producere, eller til køb og brug af AV-udstyr – så lad os hjælpe dig.

UNDERVISNING

Vi tilrettelægger gerne individuelle kurser, f.eks. for virksomheder, skoler eller gymnasieklasser, hvor vi i et projektforløb kan belyse hele processen fra produktion til færdig film. Gennem samarbejdsøvelser og praktiske eksempler gives et indblik i grundlæggende filmteknik, og forståelse for mediets virkemidler.

Prøv vores populære ‘Filmpakker’ til faste priser, som er velegnet til mindre projekter:

Ring på 5189 7850 og hør mere om mulighederne!