PODCAST

At lytte til podcast er allerede blevet en del af mange forbrugeres hverdag og er stærkt stigende i popularitet.

Podcast formatet er velegnet til at gå i dybden med et emne og til at målrette information til specifikke grupper og så tilbyder podcast både mobil og dynamisk information og underholdning, som få andre medier.

Med et headset og en podcast i ørene kan man i princippet både arbejde, træne, købe ind, slappe af, eller gøre rent mens man lytter, og i en travl hverdag er denne mere uforpligtende form for medieforbrug, helt sikkert en af årsagerne til at podcast er blevet en succes.

HVAD KAN PODCAST BRUGES TIL?

Med en velproduceret podcast kan du skabe effektiv kommunikation på en nærværende og tidssvarende måde. Formatet kan rumme en høj grad af både autencitet og intimitet og er god til både ekstern eller intern kommunikation. Som læringsværktøj er mediet meget oplagt, f.eks. har også yngre målgrupper taget mediet til sig.

Med en podcast kan man informere, motivere, diskutere, promovere eller provokere og så er selve produktionen ikke så ressourcekrævende som andre medier, så der er kortere og billigere vej - fra ide til færdigt resultat.

DET MOBILE PODCAST STUDIE

Vi kan hjælpe med at udforme både koncept og strategi for jeres Podcasts, fra tilrettelæggelse, optagelse, redigering, mix og helt frem til distribution. Vi råder over den nødvendige teknik og tilbyder indspilning med et mobilt podcaststudie, der i princippet kun kræver et ledigt mødelokale hos jer. Denne løsning giver mulighed for et setup med f.eks. en vært og et antal gæster eller debattører, men også interview via telefonforbindelse.

Hver lydoptagelse kan evt. suppleres med videooptagelser, så jeres podcast også kan distribueres på Youtube eller andre platforme.

Har I planer om selv at producere, tilbyder vi også salg af udstyr.

Prøv også vores populære ‘Filmpakker’ til faste priser, som er velegnet til mindre projekter:

Ring på 5118 3060 og hør mere om mulighederne!