FILMPAKKER TIL FASTE PRISER

Vi har gjort det nemt og overskueligt at budgettere din film med disse færdige pakkeløsninger, der inkluderer både optagelser, redigering, musik, grafik og evt. rettelser. De kan naturligvis skaleres op eller ned efter behov.

Blandt filmpakkerne har du endda mulighed for at få Danmarks måske billigste marketingfilm, hvis du selv er frisk på at gøre en del af arbejdet. Denne filmtype er både kort og effektiv, kan leveres meget hurtigt og kan selvfølgelig tilpasses de gængse sociale medier som YouTube, Facebook, Instagram og Snapchat.

Ring på 5118 3060 og hør mere om mulighederne

Ved de større opgaver tilrettelægges arbejdet typisk med en indledende telefonsamtale, eller et møde, suppleret med e-mail - og så optages det hele på aftalt sted med det nødvendige kamera-, lys- og lydudstyr. Derefter klippes materialet sammen i forhold til ønsker og muligheder, der pålægges evt. musik, start- og sluttekster, grafik, logo osv. og der er også mulighed for korrektioner undervejs.

**Udgifter til kørsel afregnes i henhold til statens gældende takster, eller efter aftale. Grafik og logo skal leveres færdigt til os til brug for filmen, eller det kan evt. fremstilles til særskilt pris. Bemærk at der kan forekomme del-fakturering på visse pakkeløsninger, således at f.eks. optagelserne faktureres når disse er foretaget og den resterende del af betalingen forfalder ved afleveringen af den endelige produktion.